top of page

Mød Helle

Certificeret Lifecoach ved Sofia Manning, Ungementor og Sundhedsvejleder

For ca. 6 år siden stod jeg i en situation, som så mange andre mødre sikkert har været i, hvor årene bare er gået med små børn,  et job som ikke længere inspirerede  eller motiverede mig, vasketøj, indkøb, rengøring, børne-fødslesdage, skolepsykologer, julearrangementer, sociale arrangementer osv. osv.  Det var den klassiske "Jeg har jo alt, men jeg kan egenligt ikke mærke mig selv, - og jeg ved faktisk ikke hvad jeg drømmer om..."

Et gensyn med en barndomsveninde i 2016, "gentændte" kort fortalt en gnist i mig, og her startede min opvågning, og en dødspændende rejse og søgning efter hvad det er, der giver MIG energi. Jeg startede virkeligt helt fra bunden med at finde ud af, "Hvad ER energi for mig". 

Jeg fik endnu et vink med en vognstang, om at komme ud af min comfortzon, under corona, hvor jeg blev afskediget fra mit job. Det har været en laaaaang, mega spændende og lærerig rejse for mig, lige fra at lære lidt om Astrologi -og om det at have en acendant, om Kinesiologi (læring om bl.a. balance og ubalancer i kroppen) og om Manifestion (Tiltrække det du drømmer om), som iøvrigt gjorde, at jeg vandt en længe ønsket uddannelse som Certificeret Life Coach hos Sofia Manning via en konkurrence på Instagram. Jeg er desuden certificeret kostvejleder ved Henriette Søvind.

 

Jeg tog grunduddannelsen i Kinesiologi i 2017,  og lærte stille og roligt at mærke mig selv igen.  Jeg var meget påvirket af hvad andre tænkte om mig og hvad jeg troede at man forventede af mig. Det gik langsomt op for mig, at jeg havde levet livet udefra og ind. I dag har jeg lært at leve indefra og ud, og jeg har fået så meget glæde tilbage i alt hvad jeg gør, fordi jeg vælger 100% (okay, måske 80% af tiden) at tage beslutninger udfra, hvad der giver MIG energi, og fravælge det jeg kan mærke dræner mig. Jeg har også lært at det at være sensitiv faktisk er min styrke. Det er en livslang læring, og det har været svært at give slip på mit  pleasergen, lavt selvværd, sensitivitet og tanker om hvad andre tænker om mig, men det har været den fedeste rejse,  og jeg bliver aldrig færdig med at opdage nye sider af mig selv.

I love it!!!! 

 

Jeg tror på, at vi alle er forskellige, og at der er plads og brug for os alle - præcist som vi er. Vi skal turde være os selv, og finde vores plads i livet.  Det er aldrig for sent at finde dig selv. 

 

 Jeg vil rigtig gerne dele min livserfaring med dig, som måske har det på samme måde. 

Så, nu hvor du er her - Hjerteligt velkommen i mit univers. 

bottom of page